Cześć. Chciałbym podszkolić swoje umiejętności związane z trenowaniem osób w fitness klubie. W branży działam już od kilku lat. Jakiś czas temu odbyłem kurs instruktorki i mam uprawnienia trenera personalnego. Natomiast od ukończonego szkolenia upłynęło już sporo czasu i zaobserwowałem u siebie luki w wykształceniu. Kocham to co robię i chciałbym to robić na najwyższym poziomie. Dlatego szukam profesjonalnego kursu instruktorskiego, który jest prowadzony przez sprawdzonych specjalistów. Czy możecie coś mi polecić?
podobne tematy:
Szukam interesującego szkolenia instruktorskiego prowadzonego przez dobrego trenera
-
-
Poszukuje ciekawego szkolenia instruktorskiego prowadzonego przez właściwego trenera
Cześć, bardzo interesujące szkolenia prowadzi firma ECS ze stolicy. Mają profesjonalną kadrę instruktorów, która odnosi sukcesy na arenie międzynarodowej. Przykładowi instruktorzy, którzy prowadzą tam szkolenia instruktorskie
- ich nazwiska robią spore wrażenie i są rozpoznawalne na arenie Polskiej. Tu masz odnośnik do ich domeny: http://kursyecs.edu.pl/kursy-instruktorskie - na 100% znajdziesz coś dla siebie. Szkolenia prowadzą w każdym z większych miast. Oczywiście najwięcej znajdziesz ich w stolicy. Ja sugeruje zapisać się grupy Roberta Piotrkowicza - sam zaliczyłem taki kurs instruktorki i jestem bardzo zadowolony.